Battuta_Reizen_-_Turkmenistan_-_Turkije,_Iran_en_Turkmenistan_groepsreis.html

Turkije, Iran & Turkmenistan                         Lees verder

Zijderoute - deel 1


Battuta Reizen houdt van reizen die door meerdere landen gaan, dat zal de meesten niet ontgaan zijn. Ibn Battuta was immers een ontdekkingsreiziger, en wie grenzen overschreidt zal de cultuurverschillen, maar ook de overeenkomsten beter zien. De Turken kwamen ooit van de grote steppes van Centraal-Azië via Perzië en de Kaukasus in Anatolië.


Vertrekdata:

alleen op verzoek | 30 dagen | Prijsindicatie: € 3.995

Turkmenistan Special                                Lees verderWe hebben de afgelopen jaren verschillende verkenningstochten gemaakt door de zelden bereisde woestijnen van Turkmenistan. Door het westelijke deel van de Karakumwoestijn liep vroeger de zijderoute, waar enkele imposante sporen van getuigen. Van de gaskraters van Darwaza naar Mary maken we nu een tweedaagse rit langs geisoleerde dorpjes en oases.


Vertrekdata 2016 op verzoek

14 dagen | prijsindicatie: € 2.995

Battuta_Reizen_-_Turkmenistan_-_Turkmenistan_Special_groepsreis.html

Turkmenistan, Oezbekistan & Tadzjikistan       Lees verder

Zijderoute - deel 2


Deze korte reis biedt een fraai overzicht van de grote zijderoutesteden in het hart van Centraal-Azië: Nissa, Konye Urgench, Khiva, Buchara, Shahrisabz, Samarkand, Panjikent en Dushanbe hebben allemaal hun rol gespeeld in de geschiedenis van de zijderoute. De een meer dan de ander, maar ze maakten deel uit van één systeem: de zijderoute.


Vertrekdata:

alleen op verzoek | 18 dagen | Prijsindicatie: € 2.995

Battuta_Reizen_-_Turkmenistan_-_Turkmenistan,_Oezbekistan_en_Tadzjikistan_groepsreis.html
Battuta_Reizen_-_Turkmenistan_-_Zijderoute_Compleet_groepsreis.html

Zijderoute Compleet                                     Lees verderHet pièce de résistance van Battuta Reizen! Eindelijk compleet boekbaar: alle Zijderoutereizen aan elkaar. In 80 dagen reis je dwars door Azië van Istanbul naar Beijing en maak je kennis met vele volken en culturen, die strijd met elkaar leveren, maar ook in elkaar overlopen.  Een  fasci-nerende reis met een grote afwisseling van cultuur- en natuurbeleving!


Vertrekdata:

alleen op verzoek | 80 dagen | Prijsindicatie: € 9.195

Groepsreizenshapeimage_5_link_0
IndividueelBattuta_Reizen_-_Individuele_reizen_naar_Turkmenistan.htmlBattuta_Reizen_-_Individuele_reizen_naar_Turkmenistan.htmlshapeimage_6_link_0
TurkmenistanBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Turkmenistan.htmlBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Turkmenistan.htmlshapeimage_7_link_0

Foto's

Groepsreizen

© Battuta Reizen 2007-2016Battuta_Reizen_-_Over_Battuta_Reizen.html


Groepsreizen: Vertrekdatum op verzoek!


Onderstaande reizen zijn ontworpen als groepsreis, maar uiteraard ook als individuele reizen op maat te boeken.


Mocht je interesse hebben in een van deze reizen als groepsreis, neem dan contact op met Battuta Reizen, dan gaan we gezamenlijk de datum prikken en de reis als groepsreis aanbieden. Als je dan ook daadwerkelijk boekt, dan publiceren we de reis met het predikaat "bijna gegarandeerd vertrek" en doen ons uiterste best om er voldoende deelnemers bij te vinden!


Vertrekdatum op maat aanvragen? Klik hier!