Indiaas Subcontinent

India & Bhutan

Pakistan

    25
Welkom bij Battuta Reizen!Battuta Reizen is een reisorganisatie, gebaseerd op jarenlange ervaring in de reiswereld. Battuta Reizen organiseert groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat naar de landen waar Ibn Battuta, de Marco Polo van de Arabische wereld, ooit zijn voetsporen heeft achtergelaten. Graag dragen wij ons enthousiasme voor deze gebieden aan onze reizigers over, en stellen daarom met zorg de mooiste reizen samen.

 
IranBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Iran.html


Via de landenlijst hierboven, kom je op de homepage van ieder land, van waaruit je verder kunt klikken naar al  onze prachtige reizen! De bestemmingen in het grijs staan momenteel op non-actief. De andere bestemmingen zijn in principe wel mogelijk, zij het in sommige gevallen maar deels.


Individuele reizen


Individuele reizen op maat zijn onze specialiteit. Dat kan variëren van een vlucht met een hotel en transfer bij aankomst, tot een volledig georganiseerd programma, al dan niet met een lokale gids, rondreizend met openbaar vervoer of juist met een auto met of zonder chauffeur. Hotels op ieder gewenst niveau of juist homestays of wildkamperen onder de sterrenhemel. We hebben bijna alle routes zelf bereisd en een groot netwerk van ervaren lokale contacten. Dat garandeert goed lopende, goed georganiseerde reizen!

Offerte individuele reis op maat aanvragen.


Reizen op maat


Zoals gezegd zijn individuele reizen bij ons altijd reizen op maat. Maar we maken net zo makkelijk reizen op maat voor groepen: diverse universteiten, studenten zowel als jaarverenigingen en Alumni, maar ook vele andere verenigingen en reisclubs hebben daar al gebruik van gemaakt!

Offerte aanvragen.


Cultuurreizen


Veel van onze reizen hebben een cultureel karakter. Vaak zijn deze wat korter van duur, maar wel zo opgezet dat je voldoende tijd krijgt om de bezienswaardigheden rustig te bekijken en te laten beklijven. Bij deze reizen kiezen we vaak voor iets comfortablere accommodaties.


Avontuurlijke reizen


Andere reizen hebben duidelijk een avontuurlijk karakter. Denk aan woestijnreizen, trekkings, expedities en reizen door moeilijk toegankelijke gebieden. Deze reizen worden vaak uitgevoerd met jeeps en goede begeleiding door extra gidsen waar nodig. Maaltijden zijn dan vaak volledig in de reissom inbegrepen, en uiteraard zijn de accommodaties vaak zeer eenvoudig, of slaap je eenvoudigweg onder de sterrenhemel


Toch liever een groepsreis?


Onze reizen met een gezicht, bijzondere groepsreizen!


We kiezen er bewust voor om te reizen in kleine groepen (maximaal 14 deelnemers, vaak nog minder) en onder begeleiding van zeer ervaren reisbegeleiders. We stellen onze reizen samen in samenwerking met diezelfde reisbegeleiders, zodat hun specifieke voorkeuren en kennis in het programma verwerkt zitten. Zij zijn dan ook het gezicht van deze reizen!

Tijdens onze reizen is er altijd ook vrije tijd, zodat de reiziger de ruimte houdt zijn eigen ervaringen op te doen. De data van al onze reizen met een gezicht vind je via de reiskalender. Alle programma's vind je via de pagina Reizen met een gezicht.


Al onze rondreizen bieden een mooie combinatie van cultuur, natuur en avontuur!

reizen met een gezicht
groepsreizenBattuta_Reizen_-_Reizen_met_een_gezicht.htmlBattuta_Reizen_-_Reizen_met_een_gezicht.htmlshapeimage_2_link_0


Centraal-AziëBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Turkmenistan.html
individuele reizen
op maatshapeimage_4_link_0
http://eepurl.com/f0CTb


ZijderouteBattuta_Reizen_-_Turkije_-_Zijderoute_Compleet_groepsreis.html


MarokkoBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Marokko.html
© Battuta Reizen 2007-2018Battuta_Reizen_-_Over_Battuta_Reizen.html
Meld je hier aan voor IBN
de nieuwsbrief van
Battuta Reizen!http://eepurl.com/f0CTbhttp://eepurl.com/f0CTbshapeimage_9_link_0


KaukasusBattuta_Reizen_-_Reizen_naar_Georgie.html

Noordoost Azië

Mongolië

Noord-Korea

China


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

In 2018 in de reprise

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fotoreis Beijing

met Peter Koudstaal


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fotoreis Cuba

met Foto-workshop.nl


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


...en er komen meer leuke fotoreizen aan!Permanente

vroegboekkorting!


Battuta Reizen geeft groepsboekers die er op tijd bij zijn altijd een vroegboekkorting.


We geven korting als je de groepsreis minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.


€ 50 p.p. bij reizen met een reissom tot

€ 2.500 en € 100 p.p. daarboven.


dat is mooi meegenomenDit zijn onze bestemmingen


Onze individuele reizen zijn per definitie reizen op maat. Via de landenknoppen hiernaast vind je voorbeeldreizen, bouwstenen, en ook onze oude groepsreizen ter inspiratie! Vraag een offerte aan voor je eigen specieke reiswens!


Battuta Reizen verlegt je grenzen!Permanente

vroegboekkorting!


Battuta Reizen geeft groepsboekers die er op tijd bij zijn altijd een vroegboekkorting.


We geven korting als je de groepsreis minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.


€ 50 p.p. bij reizen met een reissom tot

€ 2.500 en € 100 p.p. daarboven.


dat is mooi meegenomen
Nú boeken!


Gegarandeerd vertrek!


Noord-Soedan
met Marion Meulenbroek
3 maart 2018 | 15 dagen | € 3.475
nog een paar plaatsen


Bajkal Winterreis
met Edwin Trommelen
13 maart 2018 | 15 dagen | € 3.995
nog een paar plaatsen


Mongolië Rendiervolk
met Anna van der Heijden
15 juli 2018 | 26 dagen | € 3.795
nog een paar plaatsenBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Noord-Soedan_-_Noord-Soedan_met_Marion_Meulenbroek.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Noord-Soedan_-_Noord-Soedan_met_Marion_Meulenbroek.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Rusland_-_Bajkal_Winterreis_met_Edwin_Trommelen.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Rusland_-_Bajkal_Winterreis_met_Edwin_Trommelen.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Mongolie_-_Mongolie_Rendiervolk_met_Anna_van_der_Heijden.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Mongolie_-_Mongolie_Rendiervolk_met_Anna_van_der_Heijden.htmlshapeimage_13_link_0shapeimage_13_link_1shapeimage_13_link_2shapeimage_13_link_3shapeimage_13_link_4shapeimage_13_link_5

Nú boeken!


Nieuwe reizen met een gezicht!


Noordelijke Kaukasus
met Edwin Trommelen
28 juli 2018 | 21 dagen | € 6.195
nu boekbaar

Iran
met Alexander Reeuwijk
2 september 2018 | 15 dagen | € 2.645
nu boekbaar


Algerije
met Ellen Romeijn
november 2018 | 22 dagen | € volgt
binnenkort online


Gujarat Festivalreis
met Sibren Oosterhaven
1 maart 2019 | 25 dagen | € 3.575
nu al boekbaar
Battuta_Reizen_-_Groepsreis_Rusland_-_de_Noordelijke_Kaukasus_met_Edwin_Trommelen.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Rusland_-_de_Noordelijke_Kaukasus_met_Edwin_Trommelen.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Iran_-_Iran_met_Alexander_Reeuwijk.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Iran_-_Iran_met_Alexander_Reeuwijk.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_India_-_Gujarat_met_Sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_India_-_Gujarat_met_Sibren_Oosterhaven.htmlshapeimage_14_link_0shapeimage_14_link_1shapeimage_14_link_2shapeimage_14_link_3shapeimage_14_link_4shapeimage_14_link_5

Nú boeken!


Bijna gegarandeerd vertrek!


Oman & de Emiraten
met Sibren Oosterhaven
10 maart 2018 | 17 dagen | € 3.545
eerste deelnemers genoteerd


 Iraaks Koerdistan
met Judit Neurink
17 maart 2018 | 10 dagen | € 2.495
eerste deelnemers genoteerd


het andere Iran
met Sibren Oosterhaven
1 april 2018 | 22 dagen | € 3.245
eerste deelnemers genoteerd


Libanon & Jordanië
met Sibren Oosterhaven
28 april 2018 | 22 dagen | € 3.175
eerste deelnemers genoteerd


Noord-Pakistan
met Ellen Romeijn
17 augustus 2018 | 22 dagen | € 3.695
eerste deelnemers genoteerd
Battuta_Reizen_-_Groepsreis_Oman_-_Oman_en_de_Emiraten_met_Sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Oman_-_Oman_en_de_Emiraten_met_Sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groespreis_Irak_-_Iraaks_Koerdistan_met_Judit_Neurink.htmlBattuta_Reizen_-_Groespreis_Irak_-_Iraaks_Koerdistan_met_Judit_Neurink.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Iran_-_het_andere_Iran_met_sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Iran_-_het_andere_Iran_met_sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Libanon_-_Libanon_en_Jordanie_met_Sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Libanon_-_Libanon_en_Jordanie_met_Sibren_Oosterhaven.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Pakistan_-_Noord-Pakistan_met_Ellen_Romeijn.htmlBattuta_Reizen_-_Groepsreis_Pakistan_-_Noord-Pakistan_met_Ellen_Romeijn.htmlshapeimage_15_link_0shapeimage_15_link_1shapeimage_15_link_2shapeimage_15_link_3shapeimage_15_link_4shapeimage_15_link_5shapeimage_15_link_6shapeimage_15_link_7shapeimage_15_link_8shapeimage_15_link_9