Reisbegeleiding

De reis zal worden begeleid door Anna van der Heijden. Haar passie voor reizen heeft haar al in veel landen gebracht. Anna heeft meer dan 18 jaar ervaring met het begeleiden van reizen. Aanvankelijk in het noorden en oosten van Afrika en het midden oosten, en de laatste jaren ook in Mongolië.

Zij houdt van avontuur en wijkt graag van de gebaande paden af. Dus ze zoekt naar interessante gebieden waar weinig toeristen komen om zo met de authenticiteit van het land kennis te maken en mensen met een totaal andere cultuur werkelijk te ontmoeten.

De brede kennis die ze heeft opgedaan, deelt ze graag. Ze kan veel vertellen en wil dat je iets bijzonders meemaakt.

Je kunt er dus verzekerd van zijn dat de reisbegeleider er zin in heeft, en vol enthousiasme haar liefde voor Mongolië met je zal delen!

Zelf zegt Anna over deze reis:

“Waar ik in Mongolië zo van hou, zijn de prachtige ongerepte landschappen, de stilte en de leegte. Er zijn ruige en lieflijke bergen die de eindeloze steppenlandschappen omringen, azuurblauwe en melkwitte meren, woestijngebieden, zandduinen, kolkende rivieren en uitgesleten canyons. Je voelt de kracht van de natuur hier heel goed en dat heeft op iedereen een uitwerking. De Mongolen zeggen dat ze vanwege al die ruimte, ook veel ruimte in hun hart hebben en dat is zeker waar! De mensen zijn heel vriendelijk, gastvrij, bescheiden en een beetje verlegen. Je bent altijd welkom in hun ger, waar de regel geldt:  zonder kloppen naar binnen. De mensen zijn puur en hartelijk en ik heb grote waardering voor hun nomadische levensstijl. Mongolië zit na de eerste kennismaking in mijn hart en ik ga graag weer met jullie op pad door dit fantastische land!”