Graag willen wij onze klanten uitnodigen om een presentatie bij te wonen en uitgebreid kennis te maken met ons reisaanbod. En met onszelf natuurlijk. We zullen een uitgebreide powerpointpresentatie geven over de routes, waarbij we vertellen hoe de reis opgezet is en hoe hij zal worden uitgevoerd. Uiteraard praten we ook over de geschiedenis en de cultuur van de landen in kwestie. Over heden en verleden. We proberen je te enthousiasmeren voor reizen die wij zelf in ieder geval geweldig vinden! 

Eerstvolgende presentaties     

Zaterdag 22 februari 2020

Reizen met een gezicht | zomer & najaar 2020

15.45 uur:               Inloop
16.00 - 16.30 uur:   Mongolië
16.40 - 17.10 uur:   Kashmir, Zanskar & Ladakh
17.20 - 17.50 uur:   Tsjaad
17.50 uur:         Borrel

Presentaties door Anna van der Heijden, Sander Lucassen en Dorian Laemers

Binnenkort komen de reizen online. Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Deze presentatie wordt gegeven in de koffiebar "Coffee Trails" van ons kantoor in Amsterdam Noord, op de Johan van Hasseltweg 112. Bij aanmelding ontvang je van ons tijdig informatie hoe je daar kunt komen. 

Klik hier om je aan te melden voor zaterdag 22 februari 2020!


Reguliere presentaties

We hebben ieder kwartaal een presentatiemiddag. Deze plannen wij op woensdagavonden, in de koffiebar van ons kantoor.

Zaterdag 6 juni 2020 | Reizen met een gezicht | winter 2020-21
Zaterdag 5 september 2020 | Reizen met een gezicht | voorjaar 2021
Zaterdag 12 december 2020 | Reizen met een gezicht | zomer 2021

Tijden: iedere keer ongeveer van 16.00 - 18.00 uur
 
Locatie: koffiebar "Coffee Trails" in ons kantoor aan de Johan van Hasseltweg 112 in Amsterdam Noord. Herkenbaar aan de gele luifel.

Programma
Iedere presentatie zal bestaan uit drie delen, met korte pauzes ertussenin. Wie tussendoor vragen heeft kan die gerust stellen. Na afloop is er gelegenheid voor meer vragen. En uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en een drankje!

De nadruk van de presentaties zelf zal telkens liggen op de nieuwe reizen met een gezicht die we dan voor het voetlicht brengen. Maar er kunnen ook vragen over andere reizen gesteld worden.

Aanmelden
Om een idee te hebben hoeveel bezoek we kunnen verwachten, verzoeken we je vriendelijk je vooraf, liefst ruim op tijd, aan te melden voor deze middagen. Doe dat via deze link hierboven, onder het programma.

Aanvullende tips
Wie na afloop nog even door wil gaan kan in de buurt terecht voor meer hapjes en een drankjes. Goed eten kan je op veel plekken in Noord tegenwoordig. Denk aan Hotel de GoudfazantStorkCafe ModernIl Pecorino en THT. Mocht je daar willen gaan eten dan raden we je wel aan vooraf te reserveren.

Een broodje of een bordje linzensoep voorafgaand aan de presentatie kan prima bij onze Turkse buren: 't Houtskooltje. Ze hebben nog geen website, maar de broodjes zijn er niet minder om.